Voorzieningen

Kampeerterrein

Op ons terrein vindt u de eenvoud van lekker puur kamperen, privé in het bos of gezellig op het veld. Het is een goede uitvalsbasis maar ook heerlijk om er gewoon te zijn. Afgeschermd van de weg door een bosje waar u wakker wordt met de vogels. Via een mooi boslaantje bereikt u het kampeerveld. Langs de rand van het veld zijn ongeveer 15 ruime tentplaatsen. In het midden kunnen kinderen heerlijk spelen.  Het bosje is rustgebied, hier zijn 3 bosplekjes voor maximaal 2 personen. Van 23.00 tot 07.00 uur is er nachtrust op de camping.

Sanitair, oplaadpunten en koelelementen

Het sanitair is sober en schoon: Warme douches, wasbakken, toiletten en warm water voor de afwas. Ook zijn er oplaadpunten voor uw mobiel etc. Uw elektrische fiets kunt u opladen in de oude jutters-schuur voor 0,25 euro per fiets per keer. Aaster uiltje heeft geen elektrische aansluitingen bij de tentplaatsen. Koelelementen kunnen ingevroren worden, drank en etenswaren niet.

Spelen

Het kampeerveld is omringd door elzen, veilig en overzichtelijk voor kleine kinderen, met een ruim speelveld en een natuurlijk speeltoestel. Er is geen wifi op het terrein.

Slechtweervoorziening en informatie

Ons Praathuisje dient als slechtweervoorziening, spelletjes- en leeskamer voor jong en oud. Snuffel gerust in de informatie over Terschelling, bekijk de wandelkaarten of leen een boek in kleine bibliotheek. Even uit de wind koken kan in de Oude Jutters Schuur. 

Kampvuur: Wegens brandgevaar zijn Barbecues, open vuur en kaarsen en niet toegestaan. Bij rustig weer maken we soms een gezellig kampvuur. We volgen daarbij de richtlijnen van de gemeente en de brandweer. 

Parkeren: Uw auto staat op de parkeerplaats voor op ons terrein. Mocht deze vol zijn, dan is er iets verderop langs de weg een ruime parkeerplek